ИНФОРМАЦИОННИ
ТЕХНОЛОГИИ

Богатата гама от решения, е резултат на внимателен подбор от страна на нашите специалисти на най-добрите продукти от водещи производители като IBM, Toshiba, Dell, Cisco, HP, LifeSize и др.

виж повече ...

ВИДЕО
КОНФЕРЕНЦИИ

Доказано е, че чрез слуха си човек  може да възприеме до 15-20% от информацията, чрез зрението възприема 40-50%, а при едновременно възприемане на говор и изображение, възприятието достига 80-90%.

виж повече ...

ОБЕДИНЕНИ
КОМУНИКАЦИИ

Бизнесът днес се нуждае от интегрирана структура за пренос на данни, глас и видео. Събиране на всички комуникации в едно цяло и взаимно им обвързване е  това, което днес наричаме “обединени комуникации”.

виж повече ...

ИНФОРМАЦИОННА
СИГУРНОСТ

Използването на най-новите технологии за защита на информационните ресурси в една организация, са необходимото условие за изграждането на работеща стратегия за информационна сигурност.

виж повече ...

ВИНАГИ КРАЧКА НАПРЕД

ИМАТЕ СОБСТВЕН
ИЛИ СТЕ ЧАСТ ОТ ПО-ГОЛЯМ БИЗНЕС ?

Нуждаете се от интеграция на софтуер, хардуерно решение, експертна консултация или от всичко едновременно.
Нямате време или достатъчно добре обучени специалисти, а имате нужда от професионален съвет за решение на възникнали нужда или проблем.

виж повече ...

ПРЕМИУМ УСЛУГИ

АБОНАМЕНТНО
ТЕХНИЧЕСКО ОБСЛУЖВАНЕ И
СИСТЕМНА ПОМОЩ

Ние можем да поемем изцяло обслужването на Вашата ИТ инфраструктура, нейното управление, администриране, ремонт и подмяна при необходимост.
Нашите квалифицирани специалисти ще бъдат на ваше разположение, а Вашите проблеми ще станат наши.

виж повече ...